Portfolio

Hierboven een greep uit de papieren media waarin verhalen van de hand van Wilde Inkt zijn verschenen. Er liggen kranten tussen, een huis-aan-huis blad, vakbladen en publiekstijdschriften. Ook publiceerde Wilde Inkt een hoofdstuk in een boek over veranderingen in het Nederlandse landschap. Daarvoor deed hij ook de research zelf. Uiteraard verschijnen er ook artikelen op blogs en websites. Om alles bij te houden is onbegonnen werk. Daarom hieronder een kleine selectie.

Reportages voor Nieuwe Revu over Nederlandse ondernemers in Silicon Valley, de volgende bubble is van goud en de zoektocht naar het nieuwe Facebook.

In Intermediair zijn verschillende stukken verschenen. Onder andere voor de rubriek de balans een hoogopgeleid koppel wordt bevraagd over de werk- en privé balans. Voor de de rubriek de loopbaan werd Rob de Wijk aan de tand gevoeld. Voor het economieverhaal deed Wilde Inkt onderzoek naar de grondprijs.

Voor het Digitaal Universiteitsblad (DUB) maakt Wilde Inkt een serie over studentondernemers. Tevens interviews, verslagen en reportages.

Voor EyeOpen levert Wilde Inkt blogposts over personal finance onderwerpen zoals lenen, sparen en verzekeren.

Op EchtOvervecht verschijnen columns over de wijk Overvecht.

Bij Sprout en de NOS ging Wilde Inkt aan de slag als invalredacteur.

Voor websites van ondernemers verzorgt Wilde Inkt de tekst.

Andere ondernemers werden geholpen met het schrijven van een persbericht en verder pr werk.

Villamedia Magazine vakblad voor journalistiek (Ondernemers in nieuws)

Villamedia website Villamedia Opinie

Holland Lawyer (Magazine, platform en jubileumboek 15-jarig bestaan) Customer media uitingen van HVG. Dit doe ik als onderaannemer van LVB Networks.

Reacties zijn gesloten.